Wenkbrauw & Wimperstyling


Alles over Wenkbrauwstyling

Epileren of harsen €10

Verven wenkbrauwen €10

Epileren of harsen & verven wenkbrauw €18

Henna brow’s €20

Brow lamination €45,-

Alles over wimperstyling 

Vervenwimpers €10

Lvl €45,

 

Wat is Lash Volume Lifting

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift

Lash Volume Lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimper-extensions of mascara. 

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimper permanent behandeling, waarbij rollers of tangen worden gebruikt.

Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Wat is het verschil tussen LVL en Wimper permanent?

Met Wimper lifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimper soort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimper krultangen die gebruikt worden bij wimper permanent!
Wimper lifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimper lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimper permanent. Bij wimper permanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, omdat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Voordelen van LVL

1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar

2. U hoeft geen mascara en/of wimper krultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.


3. Het voelt licht en natuurlijk aan 

4. Uw ogen lijken groter.


5. Geeft een natuurlijke uitstraling.


6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.


7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.


 

( Let op bent u zwanger dan heeft de lvl en de browlift een andere uitwerking door de hormonen) 

 

 

Brow Lifting Lamination.

Op zoek naar de perfecte behandeling om wenkbrauwen à la Cara Delevingne te krijgen? Zoek dan niet verder! Er zijn tegenwoordig superveel verschillende behandelingen om je wenkbrauwen te laten doen en stylen. Maar de meest Instagram-worthy wenkbrauw krijg je ongetwijfeld met de nieuwste trend in wenkbrauwwereld: Brow Lifting Lamination.

 

Wat is Brow Lifting Lamination?

Microblading, wenkbrauwen verven en threading….

Het zijn allemaal verschillende beauty behandelingen om je wenkbrauwen te laten spreken. De nieuwste trend om eigenwijze wenkbrauwen te temmen is Brow Lifting Lamination .Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule. Je kunt met deze techniek een bushy look of fluffy brow creëren, maar ook een strakken mircroblading look bereiken.

De Brow Lift behandeling

Voorafgaand aan de eyebrow lift behandeling kijk je eerst welke look en wenkbrauwvorm het beste bij jouw klant passen. Dit is onder andere afhankelijk van de wensen, gezichtsvorm, huid- en haarkleur. Vervolgens worden de wenkbrauwen uitgetekend en in de gewenste vorm geëpileerd of geharst. Tijdens de daadwerkelijke brow lift breng je een speciaal serum op de wenkbrauwen aan wat de wenkbrauwhaartjes op hun plek houdt. Na de brow lamination behandeling kun je de wenkbrauwen ook nog verven voor een extra dramatisch effect.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?

Brow lamination is ideaal als je gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebt. Ook als je geen uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt. Het resultaat van de eyebrow lamination blijft tot 8 weken zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kun je de wenkbrauwen elke dag even kort borstelen en je bent ready to go!